• Αρχική
  • Μελέτες θερμομόνωσης & υγρομόνωσης
ΜΕΛΕΤΕΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ & ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗΣ

 

Στην Buildin πιστεύουμε ότι κάθε σωστή εφαρμογή αποτελεί προϊόν εντατικής μελέτης, συμμόρφωσης σε προδιαγραφές και σωστής επίβλεψης.


H Buildin διαθέτει έμπειρους και πιστοποιημένους συνεργάτες και προτείνει, υπεύθυνες και ολοκληρωμένες λύσεις μόνωσης (θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, υγρομόνωσης) για κάθε τύπο προβλήματος. Αρκεί μία επίσκεψη στον χώρο σας και θα λάβετε μία έγγραφη οικονομοτεχνική μελέτη όπου σας περιγράφει αναλυτικά την τεχνική, τα υλικά και το κόστος της εγκατάστασης.


Ο θερμογραφικός έλεγχος  πριν και μετά την εφαρμογή του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης, εξασφαλίζει ένα σωστό αποτέλεσμα και ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις του πελάτη. Οι νέες τεχνολογίες, οι σύγχρονες μέθοδοι και τα υλικά που χρησιμοποιούμε, η εκπαίδευση του προσωπικού είναι ορισμένα από τα συστατικά της σωστής εφαρμογής.


Συμπληρώστε τώρα τη φόρμα επικοινωνίας και ένας τεχνικός θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ

Συνεργαζόμαστε με την Alchimica, την κορυφαία εταιρία του χώρου στα συστήματα υγρoμόνωσης με χυτές ελαστικές μεμβράνες πολυουρεθανικής βάσεως, για στεγάνωση κάθε τύπου επιφάνειας (ταράτσες, μπαλκόνια, υπόγεια κ.α). Στο παρακάτω σύντομο βίντεο περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια η μόνωση ταράτσας με το παγκόσμιο υπερστεγανωτικό Hyperdesmo.

 

 

 

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ


H εταιρία μας προτείνει διαφορα επώνυμα ολοκληρωμένα Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης, τα οποία  προσθέτουν υπεραξία στο ακίνητο αφού πλέον το κτίριο καλύπτει το όριο που έχει τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και συνεπώς κατατάσσεται στην καλύτερη ενεργειακή κλάση, προστατεύοντας τον φέροντα οργανισμό, προσδίδοντας του εξαιρετική αντοχή σε δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες, μέσα από μία λεία τελική επιφάνεια υψηλών αντοχών, με μοναδική ποικιλία σε αποχρώσεις και τεχνοτροπίες.